Rextra
Rextra Kft.

Az 1990-ben alakult Rextra Kft. 25 főből álló országos bolthálózatával a hazai orvosi műszerkereskedelem meghatározó tényezője.


Kínálatunkban, mely több mint 4 ezer féle cikkből áll, az orvosi műszerek mellett megtalálhatóak az irodatechnikai eszközök, a rendelőkben használatos bútorzatok, melyeket akár egyedi igény alapján, rövid határidővel szállítani tudunk, valamint a ruházatok, és az egyszer használatos eszközök. Üzletfilozófiánk, hogy partnereink minden szükséges orvosi eszközt egy helyen, kedvező árszinten meg tudjanak vásárolni.

Termékeink CE minősítettek, melyek garanciális és garancia időn túli javításáról is gondoskodunk. A legújabb ISO (9001:2009) szerint minősített Rextra segít Önnek, hogy megtalálja a legkedvezőbb ár-érték arányú eszközt, melyet lehetőség szerint raktárról kínálunk vevőinknek.

Számos nemzetközileg elismert nagyhírű gyár és forgalmazó hazai képviseletét látjuk el, mint például a KaWe, Riester, Heine, Metrax, F.Bosch, Soehnle (Németország), Fazzini, MIR, FIAB, CBM, Cardioline (Olaszország), Tuttnauer (Izrael), Performance Health, Humagen (USA), Smith Medical (Anglia), Lode (Hollandia), Rossmax (Taiwan).

Bolthálózatunk felkészült szakemberekkel áll a vásárlóink rendelkezésére, kollégáink az értékesítésen túl szakmai tanácsadással is segítik vevőinket.

Vásárlóink között megtalálhatóak szinte kivétel nélkül az összes hazai kórház, számos magánrendelő és klinika, háziorvosok, hazai és külföldi cégek, iskolák, egyetemek és magánemberek egyaránt. Az ő bizalmuknak is köszönhetően termékkínálatunkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítve tudunk olyan komplex csomagot kínálni az egészségügy minden résztvevője számára, amely hozzájárulhat a biztonságosabb és magasabb színvonalú betegellátáshoz. Ennek a bizalomnak igyekszik a Rextra minden időben megfelelni.

Kérjük forduljon hozzánk Ön is bizalommal! Köszönjük!

További információk a www.rextra.hu-n 


Logisztikai központ:
 2000 Szentendre, Rózsa u. 16.

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Telefon: 06 (26) 309-109

Fax: 06 (26) 310-044

Mobil: 06 (20) 45-22222

Internet: www.rextra.hu 

Internetes vásárlás: www.rextra.hu/vasarlas

Menü

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress

1111. Budapest, Budafoki út. 59.
(30) 573-81-80