Ajánlatok

Üdvözöljük a Rextra Magánorvosi Központ weboldalán!

A folyamatosan változó, egyre gyorsabb, feszítettebb életritmushoz az emberek többsége nehezen tud alkalmazkodni. A stressz, a túlterhelés okozta betegségek egyre fiatalabb életkorban okoznak panaszokat, betegségeket. Sokan munkájuk miatt nem tudják felkeresni orvosukat, panaszaik kivizsgáltatására, kezelésére nincs elég szabadidejük. A betegek jelentős része nem tud órákat tölteni a szakrendelő intézetekben egy-egy szakorvosi vizsgálatra várakozva.

A Rextra Magánorvosi Központ megalakításakor az a cél vezérelt bennünket, hogy szolgáltatásainkkal, szakorvosaink segítségével a kevés szabadidővel rendelkező betegek számára is biztosíthassuk a minél teljesebb körű magánorvosi betegellátást.

A Rextra Magánorvosi Központ szolgáltatásait Budapesten a XI. kerületben, a Budafoki út 59. alatt a Móricz Zsigmond körtértől 3 percre nyújtja. A magas szintű ellátást korszerű gépek, berendezések segítik.

Rendelőintézetünk jól képzett, neves szakorvosok magánpraxisait gyűjti össze.

Közös diszpécserszolgálatunk segítségével biztosítjuk a bejelentkezés lehetőségét munkanapokon reggel 8-tól este 20 óráig.

Budapesti szakrendeléseink melyeket előjegyzés alapján várakozás nélkül vehet igénybe:

Kardiológia magánrendelés
Nőgyógyászat- és Gyermeknőgyógyászati magánrendelés
Ortopédia és gyermekortopédia magánrendelés
Ultrahang diagnosztika magánrendelés
Urológia magánrendelés
Üzemorvosi szolgáltatás
Menedzser szűrés
Nemzetközi oltóközponti szolgáltatás

Rextra Magánorvosi Központ - "Az Ön egészségéért dolgozunk"

 

Menü

Joomla
Joomla

Wordpress
Wordpress

1111. Budapest, Budafoki út. 59.
(30) 573-81-80